Annuleren

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos.
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Baraque mode accessoires reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten in rekening gebracht door PostNL zullen hierop in mindering worden gebracht (Let op: alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).

Retourneren / Afkoelperiode

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering.

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. Baraque mode accessoires zal de gehele aankoopsom, exclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn eveneens voor uw rekening.

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Baraque mode accessoires kenbaar te worden gemaakt.
Dit kan via e-mail of per post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw IBAN bankrekeningnummer nodig.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Baraque mode accessoires heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.
Creditering vindt plaats binnen 8 werkdagen na het retour ontvangen van de levering of een gedeelte daarvan.

Retouradres:

Baraque mode accessoires
Levermosstraat 46
1441 LX Purmerend
Nederland